Καταστήματα

Η DigitalPassion ΕΠΕ (Sony Center) δραστηριοποιείτε στο χώρο το ηλεκτρικών ειδών από το 2008 ενώ τα ιδρυτικά τις μέλη από το 1975."Η Πολυχρόνη εμπειρία μας στον χώρο΄μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιοδήποτε στάδιο μας ζητηθεί".

image1

(Κατάστημα Sony Center Golden Hall Μαρούσι)

Η DigitalPassion κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα καθώς τροφοδοτεί προϊόντα SONY σε επίπεδο B2B σε πάνω από το 80% στα μεγαλύτερα καταστήματα Ηλεκτρικών Ειδών σε όλη την Χώρα.

image2

(Κατάστημα Sony Center Golden Hall Μαρούσι)

Διατηρεί 3 καταστήματα εντος Αθηνών .Στην περιοχή της Γλυφάδας του Αμαρούσιου καθώς και στο Περιστέρι Αττικής

image3

 (Κατάστημα Sony Center Γλυφάδας)

Το BazaarElectric.gr είναι ο διακριτικώς τίτλος της Digitalpassion όπου δραστηριοποιείται σε όλη την γκάμα ηλεκτρικών ειδών όπως π.χ. πλυντήρια, κουζίνες, τηλεοράσεις έως και προϊόντα τεχνολογίας και κινητών συσκευών.

image4

(Κατάστημα BazaarElectric.gr Περιστέρι)

Συνεργάζεται απευθείας με τις αντιπροσωπείες και με τους μεγαλύτερους οίκους ηλεκτρικών ειδών σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό παρακάμπτοντας έτσι ενδιάμεσους και μεσάζοντες ‘με στόχο τις χαμηλότερες τιμές στον τελικό καταναλωτή.

"Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό όλων των καταστημάτων μας θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιαδήποτε απορία σας για να καταλήξετε στο σωστό προϊόν που πραγματικά χρειάζεσται".